Loading...
Вокальний марафон Юлії Войс
ПРАВИЛА ЗАХИСТУ КОНФІДЕНЦІЙНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

1.    ПРЕАМБУЛА

1.1.        Цей документ є підтвердженням захисту конфіденційної інформації споживачів послуг та третіх осіб, які передали свої персональні дані (далі – «Клієнти») Фізичній особі-підприємцю Войс Юлії Олегівні (далі – «Виконавець») під час надання та замовлення послуг або здійснення інших дій, перелік яких розміщено на сайті: https://juliavoice.coach/ (далі – «Сайт»).

1.2.         Сайт може містити посилання на інші веб-сайти. Виконавець не несе відповідальності за політику конфіденційності або зміст цих сайтів. Якщо у Клієнта є питання або сумніви з приводу цих правил, Клієнт повинен зв'язатися з Виконавцем за адресою електронної пошти hello@juliavoice.coach. Ці правила поширюються тільки на інформацію, зібрану на Сайті.

1.3.         Для користування Сайтом та послугами Виконавця Клієнт зобов’язаний прийняти умови цих правил. Клієнт не має права використовувати Сайт та послуги, які надаються Сайтом (далі – Послуги), у випадку незгоди з умовами цих правил.

1.4.        Для оновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, яка була надана Клієнтом Виконавцю, або в разі наявності будь-яких зауважень, побажань або претензій щодо використання персональних даних Клієнта, які обробляються Виконавцем, будь ласка, звертайтеся на email: hello@juliavoice.coach


2.    ЗБІР ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

2.1.        Погоджуючись із використанням файлів-cookie при першому відвіданні Сайту, відповідно до положень даних Правил, Клієнт надає Виконавцю дозвіл на використання файлів-cookie при кожному наступному візиті.

2.2.         Збору, зберіганню та використанню підлягають наступні типи персональних даних:

- інформація про комп’ютер, включаючи IP-адресу, географічне розташування, тип і версію браузера та операційну систему;

- інформація про відвідування та використання Сайту, включаючи реферальні джерела, протяжність візитів, переглянуті сторінки та шляхи навігації по Сайту;

- інформація про адресу електронної пошти, прізвище, ім’я, по-батькові, вік, дата народження, країна та місто проживання;

- інформація про загальний рівень підготовки для надання послуг Виконавцем;

- інформація, яку будо введено під час замовлення послуг або у формі для зворотнього зв’язку;

- інформація, яка генерується при використанні Сайту, включаючи інформацію про час, частоту та умови його використання;

- інформація стосовно будь-яких придбань, які було здійснено на Сайті;

Будь-яка інша персональна інформація, яку Клієнт надіслав за допомогою Сайту Виконавцю.


3. ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

3.1. Персональна інформація, яку було передано Клієнтом Виконавцю через Сайт, буде використовуватися задля цілей, зазначених в цих правилах або на відповідних сторінках Сайту. Виконавець може використовувати персональну інформацію Клієнта в наступних цілях:

- адміністрування Сайту та бізнесу;

- персоналізація Сайту для Клієнта;

- надання Клієнту можливості користуватися сервісами, доступними на Сайті;

- надання Клієнту послуг, придбаних через Сайт;

- надсилання інформації про послуги Виконавця та інших повідомлень ( в тому числі фінансового характеру);

- надсилання Клієнту маркетингових комерційних повідомлень.

3.2. Клієнт в будь-який момент може повідомити нас, що більше не бажає отримувати маркетингові повідомлення шляхом направлення листа на адресу електронної пошти hello@juliavoice.coach.


4. ПРАВА КЛІЄНТА ЯК СУБ’ЄКТА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

4.1. Виконавець цим повідомляє, що Клієнт, як суб’єкт персональних даних, має права передбачені Законом України «Про захист персональних даних», а саме:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.


5. РОЗКРИТТЯ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ КЛІЄНТА

5.1. Виконавець має право розкрити персональну інформацію для будь-якого з працівників, керівників, партнерів, страхувальників, професійних радників, агентів, постачальників або субпідрядників, в об’ємі та цілях, визначених в цих правилах для надання послуг, визначених на Сайті.

5.2. Виконавець має право розкрити персональну інформацію:

- в тих випадках, в яких цього вимагає міжнародне та українське законодавство;

- у зв’язку з будь-яким поточними або майбутніми судовими процесами;

- з метою встановлення, реалізації або захисту законних прав Виконавця (включаючи надання інформації іншим сторонам задля запобігання шахрайству, та в цілях фінансового моніторингу).


6. ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

6.1. Виконавець використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, не дивлячись на всі зусилля, Виконавець не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають поза межами регулювання Виконавця.

6.2. Виконавець забезпечує застосування всіх відповідних зобов’язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

6.3. Поширення персональних даних без згоди суб’єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

6.4. Відомості про активність (трафік) на Сайті Клієнтів, які проходять через мережу, або електронну пошту користувача захищені відповідно до законодавства. Тобто, Виконавець жодним чином або способом не порушує таємницю «активності» користувача при використанні останнім сервісів Сайту.


7. ВНЕСЕННЯ ЗМІН ТА ДОПОВНЕНЬ

7.1. Виконавець має право вносити зміни та доповнення в ці правила без повідомлення Клієнта, та публікувати їх нову редакцію на Сайті. Клієнт повинен періодично перевіряти цю веб-сторінку, щоб пересвідчитись, що Клієнт розуміє зміст змін, внесених до цих правил.


8. ІНШІ УМОВИ

8.1. У випадку визнання недійсної будь-якої частини даних правил, інші частини правил залишаються чинними. Відмова кожної зі сторін від будь-якого положення або умови цих правил, або будь-яке їх порушення не скасовує дію цього положення або умови.

8.2. До цих правил та відносин між Виконавцем та Клієнтом, що виникають у зв’язку з використанням Сайту, застосовується законодавство України. Кожна сторона погоджується з тим, що відповідні суди України мають виняткову юрисдикцію відносно будь-яких претензій, спорів або розбіжностей, що стосуються цих правил та використання Сайту.

© Всі права захищено. Julia Voice 2021
ВАЖЛИВО
СОЦМЕРЕЖІ
hello@juliavoice.coach
+380 98 492 44 05
Made on
Tilda